keskiviikko 18. helmikuuta 2015

14. 18.2.2015 Majatalo

Majatalo

Lämmin Kiitos Camillalle <3 - saimme eilen lainaksi toipilasajaksi ihanan "majatalon" Bobolle.
Jo silloin kun aukaisin takapenkin oven ja vedin häkkyrän kuljetuskassissaan ulos, riemulla ei ollut rajoja. Toisen koiran tuoksu sai Bobon vallan villiintymään.






 
Ensihaistelut :)

Kuljetussuojan pois ottaminen oli melkoista vouhottamista kun Bobon mielestä sen päällä piti kävellä ja hyppiä. Minua hiukan jännitti mitenhän mahtaa mökistä tykätä.
Ei kyllä ollut haastetta lainkaan köpsötellä sisälle, sinne vain sisälle innokkaasti ja tuoksuja haistelemaan. Jäi jopa omia luitaan sinne pureksimaan ja sukkia viskomaan kun lähdin rakennusurakan jälkeen alakertaan.

Majatalosta tuli erittäin mieluinen.








Nyt on sitten jonkin sortin ensiaskel otettu ensi viikolla alkavaan koettelemukseen. Viikon päästä torstaina on operaatio ja edelisenä päivänä menemme aamulla laittamaan kipulaastarin Apexiin.
Olen saanut leikkauksen jälkeiseen hetkeen loistavan ja koiraa tukevan "hoitomuodon", lämmölllä kiitämme Pirjo P. tuesta. Kerron siitä myöhemmin.

Nestemäinen kipulääke on todella helppo antaa, ruiskulla vaan herkkupalan päälle, mutta nuo pillerit onkin sitten haasteellisempi pala purtavaksi. ½ isohko pilleri pitää pieneen suuhun laittaa kolmeen osaan ja kääräistä osanen esim. lauantaimakkara murusen sisään. Valitettavasti viisas koira on alkanut "spyttaamaan" murusen kaaressa ulos suustaan. Eli onko tarkoituksena saada useampikin makkaran pala minulta? heh...tiedä häntä.

Kiitos Annelle ja Pirjolle vinkistä murskata pilleri - ei nyt ollut lainkaan tullut tämä mieleen, joka on kohta iltapillerin kohdalla heti käytössä.

Viime viikolla äitini oli meillä kylässä useamman päivän ja yön. Hänen läsnäolonsa auttoi kyllä meitä kaikkia ajattelemaan positiivisemmin ja katkaisemaan vallinnut shokkitila. Eihän se kenellekään tee hyvää märehtiä tässä surkeudessa, olimme jämähtäneet johonkin tuskaiseen tilaan.
Positiivinen ajattelu auttaa meitä kaikkia selviytymään ja eritoten Boboa. Onneksi kevättalven aurinko on osaltaan mieltä ylentänyt sekä ne kymmenet ja kymmenet tsemppiviestit, joita olemme teiltä saaneet.
Kiitos niistä ja kiitos kun seuraatte Bobon taivalta <3.

p.s. Olin unohtanut kertoa Bobon syntymäajan - se on 13.4.2014


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.